Mijn favorieten

Bruins Verheek Makelaars

Bij Bruins Verheek Makelaars kunt u voor het hele traject terecht. We stellen eerst onszelf aan u voor. Daarna bespreken we ons NVM-lidmaatschap.

 

Ons personeelsbestand bestaat uit:

• dhr. drs. Altjo Bruins ; makelaar Wonen en Bedrijfsonroerendgoed
• mevr. Dana Verheek; makelaar Wonen
• Jack Lamfers; assistent makelaar
• Jan Louis Slofstra; Boekhouding, Fin. administratie

 

Makelaarszaken

Bruins Verheek Makelaars doet alle makelaarszaken. Het bekendst is natuurlijk de bemiddeling bij de verkoop van uw huis. Ons NVM-lidmaatschap is voor u een zekerheid dat u gekwalificeerde en opgeleide makelaars aantreft. Regelmatig worden de deelnemende leden getoetst op hun bouwkundige, fiscale en juridische kennis.

 

Taxaties

Ook onze vakkennis op het gebied van taxaties blijft up-to-date. Bij de aanvraag van een hypotheek of tijdens een scheidingsprocedure kunt u een taxatie van een officiële makelaar nodig hebben. Bruins Verheek Makelaars is dan de juiste partij. Tevens doen we bemiddeling bij de aankoop van een huis. Een gekwalificeerde makelaar die bouwkundig op de hoogte is, voor u een zo laag mogelijke prijs kan bedingen en een koopcontract begrijpt is voor u als leek een vertrouwd gevoel.

 

Kwaliteit

Ons NVM-lidmaatschap staat voor kwaliteit. Uw huis komt alleen op Neerlands grootste huizensitewww.funda.nl via een NVM-makelaar. De leden van de vereniging moeten deskundig, kwalificeerd en opgeleid zijn. Als lid van de NVM bent u als klant verzekerd van kwaliteit. Mochten er desondanks toch meningsverschillen zijn, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie.

Bruins Verheek Makelaars B.V.

Kantoor Vestiging Bruins Verheek Makelaars B.V.

Adresgegevens

Venne 137
9671 ER Winschoten
KvK nummer: 02065921
BTW nummer: B07774819B01