Mijn favorieten

Disclaimer

Bruins Verheek makelaars besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Bruins Verheek makelaars kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht
De volledig website is het exclusieve eigendom van Bruins Verheek makelaars.
Bruins Verheek makelaars geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.


Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Bruins Verheek makelaars verstrekt, worden opgenomen in de database van Bruins Verheek makelaars. Deze gegevens worden door Bruins Verheek makelaars gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes in verband met onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.
Ieder geschil met betrekking tot de site van Bruins Verheek makelaars valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.