Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Regio Groningen

Regio Groningen

Koopprijs € 795.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Huningaweg 7, 9682 PA Oostwold Aan de boorden van het Oldambtmeer, onderdeel van de "Blauwe stad, in prachtige landelijke omgeving gelegen Monumentale (Oldambster) boerderij "Huninga's Heem" in gebruik als eetcafe met 18 holes Pitch en Putt baan, restaurant met terras, gebintenschuur, vrijstaande schuur en gastenverblijf gelegen op een kavel van bijna 3 ha grond (2ha8840m²) met 9 paardenboxen en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 775 m²
Lees meer

Omschrijving

Huningaweg 7, 9682 PA Oostwold

Aan de boorden van het Oldambtmeer, onderdeel van de "Blauwe stad, in prachtige landelijke omgeving gelegen Monumentale (Oldambster) boerderij "Huninga's Heem" in gebruik als eetcafe met 18 holes Pitch en Putt baan, restaurant met terras, gebintenschuur, vrijstaande schuur en gastenverblijf gelegen op een kavel van bijna 3 ha grond (2ha8840m²) met 9 paardenboxen en een buitenbak.

Ind: centrale hal/entree met restaurant verdeeld over 3 zalen waarvan één met tapperij en 2 eetzalen (oorspronkelijke woonkamer met bedsteden), professionele ingerichte keuken met opslagruimte, toiletgroepen voor dames en heren en privé woongedeelte bestaande uit woonkamer, slaapkamer met douche en gebintenschuur (11,5m hoge kap). Deze biedt veel exploitatiemogelijkheden.

Het oorspronkelijke deel van de boerderij is gebouwd in 1771, het voorhuis is gebouwd in 1890. De gevels zijn zeer rijk en gedetailleerd en voorzien van diverse (gips)ornamenten. Het voorhuis is geheel onderkelderd. De eetzalen (voormalige woonkamers) vertonen een grote mate aan authentieke structuren en afwerkingen zoals de raamomtimmeringen en de plafondschilderingen.

De Pitch&Putt baan ligt aan de oevers van het Oldambtmeer, de baan is zeer uitdagend en sluit aan op de in ere herstelde slingertuin.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 795.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca Eetcafé Totale oppervlakte 775 m² Verkoopoppervlakte 225 m² Woonoppervlakte 50 m² Perceeloppervlakte 28840 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Groningen
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant
Terras
Ja
Woonruimte aanwezig
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.